Nincs gyógyír arra a mérhetetlen fájdalomra, amit a múlt héten elhunyt Benedek Tibor özvegye érez. A temetés megszervezésében a legszűkebb baráti kör segédkezik. Szükség is van a közreműködésükre, mert Panni teljesen összetört.

Telnek a napok, a barátok és a volt sporttársak pedig mind azon tanakodnak, hogy vajon miben és miként segíthetnének Epres Panninak, a fájdalmasan fiatalon elhunyt, háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor özvegyének ebben a nehéz időszakban. Nem könnyű a dolguk, hiszen a Benedek család mindig is zárkózott életet élt, a gondjaikat, a problémákat méltósággal, maguk oldották meg. Nem szívesen engedtek a privát életükbe senkit.

Az özvegy, a gyászával, a szerelme elvesztésével, két gyermekkel, és a temetéssel kapcsolatos temérdek feladattal maradt most egyedül, nem kérdés, hogy ebben a helyzetben muszáj lesz elfogadnia a felé nyúló kezeket. Nem is tud mást tenni, úgy tudjuk, hogy rettentően megviselte élete szerelmének halála, nehezen tud felocsúdni az őt ért sokkból. Lapunk információi szerint a család régi barátai közül többen is felajánlották a segítségüket, ők Panni mellett állnak, igyekeznek levenni az özvegy válláról a terhek egy részét. A temetéssel kapcsolatban már körvonalazódnak a tervek, elképzelhető, hogy egy nyilvános búcsúztatót követően a temetést szűk családi körben tartják. Benedekék régi jó barátja, Kemény Dénes, a magyar vízilabda-válogatott egykori szövetségi kapitánya is szívesen segít, ha kell, de a háttérben várakozik, nem szeretne tolakodó lenni.

Feleségem és én is jó viszonyban voltunk Epres Pannival, a gyerekek is szívesen találkoztak, de Tibi betegségének a kialakulása óta én nem zavartam őt. Most is azt gondolom, hogy ha Panninak szüksége lesz bármire, akkor ő megtalál, nagyon szívesen segítek, de én ezt most nem kezdeményezhetem, mert az nem lenne helyes” – nyilatkozta a témában a Kiskegyednek a sportember.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük