Balogh Levente (51) óvja a magánéletét, így aztán még azok is keveset tudhatnak róla, akik rendszeresen nézik az RTL Klub üzleti show-ját, a Cápák között című műsort, ugyanis a befektető ott sem árul el magáról túl sokat.

A Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa most ajtót nyitott: megmutatta lapunknak otthonát, a kecskeméti – ahogyan ő hívja – tanyát, ahová szinte minden héten lejár.

– Engem nem zavar, hogy ingázom Budapest és Kecskemét között. Pesten nemrég eladtuk a házunkat, átmenetileg egy budai és pesti panorámás penthouse lakásba költöztem a feleségemmel, de már épül az új ház, a tervek szerint jövőre költözünk be – kezdte a Vasárnapi Blikknek Levente, aki a csodás, 200 négyzetméteres fővárosi lakásnál sokkal jobban szereti kecskeméti otthonát.

– Érdekes, én alapvetően nem ragaszkodom tárgyakhoz, házakhoz, szinte semmihez. Jó párszor költöztem már életemben, de alig pár dolgot vittem magammal. Amikor elváltam az előző feleségemtől, akkor egy több száz négyzetméteres kastélyból egy 50 négyzetméteres albérletbe mentem, de nem zavart. A régi családi képeket, pár apróságot viszek magammal mindig, illetve egy faragott széket, amelyet édesapámtól örököltem. Bár nem passzol a többi bútorhoz, de sosem válnék meg tőle.

A vidéki farm filmbe illő. Hatalmas, erdős terület, a nyugalom szigete. Ráadásul, mint kiderült, Levente, felesége és a lányai is nagyon szeretnek lovagolni, a tanyán pedig istálló is van, amelyben hat saját és öt bértartásban lévő ló található.

Balogh Levente hat saját lovat tart a tanyáján

– Nagyjából tíz éve költöztem Budapestre, de valahogy mindig ide húz a szívem. A nagylányaim múltkor kérték tőlem, hogy menjünk ki hármasban lovagolni, mint régen. Hatalmas öröm, hogy ezt megtehetjük – folytatta az üzletember, aki elárulta, melyik a kedvenc része a házban.

– Van egy különleges, hat méter magas kandalló, amelyet két hónapig készítettek. Szeretek mellette ülni, kinézni az istállóra, az erdőre.Én itt kapcsolódom ki. Van egy nyári konyhám is, nálunk évek óta hagyomány, hogy vasárnap reggel én készítem a tojásrántottát a családnak és a barátainknak – mesélt szokásairól Balogh Levente.

A befektető imádja a konyháját, barátainak hagyományosan ő főz a tanyáján.

A hatalmas sonkavágóval is profin dolgozik Levente

Nincs mindenhol dolgozószobája

Balogh Levente rengeteget dolgozik, mégis azt vallja, az otthon a pihenésre való. – A kecskeméti házban van dolgozószoba, de ritkán használom. A pesti lakásban viszont nincs. Szerintem a munka, az edzés és a mozizás tipikusan olyan tevékenységek, amelyeket nem az otthonában csinál az ember – mondta Levente.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük