Óriási vihart kavart, amikor néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy négy színész is távozik a TV2 népszerű sorozatából, a Mintaapákból. A csatorna közleménye szerint volt, akinél komoly magatartásbeli problémák merültek fel. Tévés berkekben egészen elképesztő történetekről suttognak. Állítólag volt olyan eset, hogy az egyik művész leköpött egy háttérmunkást.

A gondok már az első részt megelőző fotózáson elkezdődtek. Úgy tudni, az egyik főszereplő már akkor egyszerűen minősíthetetlen stílusban beszélt a háttérben dolgozókkal, akadályozta a gördülékeny munkát. Egy ott dolgozóval úgy összeveszett valamin, hogy csak egy ismert kolléganője tudta lecsitítani. Sajnos nem ez volt az egyetlen eset…

A forgatások során volt olyan színész, aki mélyen megalázta a stábtagokat, sőt egy elborultabb pillanatában addig merészkedett, hogy leköpött egy háttérben dolgozót. Ha ez még nem lenne elég, le is akart fejelni valakit és csak a szerencsének volt köszönhető, hogy ezt sikerült megakadályozni… A stylistok, sminkesek, kellékesek igyekeztektűrni a kialakult helyzetet, inkább nem szóltak a vezetőségnek, csendben tették a dolgukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük