Személyi edzőjük még összeköti Hódi Pamelát és Tóth Bencét. Ám ők kínosan ügyelnek arra, hogy ne keresztezzék egymás útjait.

Hetek óta lázban tartja az Internet népét Hódi Pa­mela szakítása. Berki Krisztián gyermekének édesanyja már több mint két éve élt boldog kapcsolatban Tóth Bence focistával, sőt az esküvőjük időpontja is ki volt tűzve, aztán hirtelen minden véget ért. A járvány miatti összezártság nem tett jót a párnak. A sportoló elköltözött a közös albérletből.

Pamela egyedül a hot! Magazinnak nyilatkozott a szakítás okáról, miszerint Bence még nem áll készen egy komoly kapcsolatra és bár megpróbálták megmenteni a szerelmüket, szerinte nincs visszaút.

A Bors úgy tudja, a férfi a különköltözés után is próbált kedveskedni egykori menyasszonyának. Elvitte magával Pamela kislányát, vagy virágot csempészett a küszöbre.

Sokan ezekből a jelekből úgy gondolják, hogy van még remény az újrakezdésre. Ezt valószínűleg csak az érintettek tudják biztosan, de az tény, hogy az egykori szerelmesek, ha csak lehet, kerülik egymást.

A csinos édesanya mind a mai napig ahhoz a személyi edzőhöz jár, akihez egykori vőlegénye is. Így bármikor összefuthatnának a fitneszteremben, ahol szakítása óta gyakrabban van jelen. Hetente többször posztol arról, hogy ellátogat szigorú edzőjéhez, akinek tökéletes alakját köszönheti.

De ugyanígy tesz Tóth Bence is.

– Nem gondoltam volna, hogy szeretni fogom a reggel hatórási edzést, mondjuk, ebben nagy szerepe van Papp Tibornak is, aki nem csak jó edző, de jó barát is – írta ki Bence, miután bevállalt egy hajnali edzést is, feltehetően azért, hogy egykori kedvesét elkerülhesse, ugyanis Pamela inkább délutánonként jár el sportolni.

Olyan, mintha tudatosan nem akarnának találkozni. Erről szerettük volna megkérdezni Hódi Pamelát is, de ő nem kívánt nyilatkozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük