Szegedi Ferenc újra ismerkedik, és már van is egy hölgy, akivel komolyabb kapcsolatba kerülhet- nek, ha minden jól alakul. Az új asszony akkor jöhet, ha betartja Fecsó szabályait.

Már javában zajlik Fecsó és Luxus Vivien válópere, a felek az elmúlt időszakban egyre barátibb vi­szonyt tudtak kialakítani, ami nagy szó, hiszen a válásuk kezdetén komoly harcok voltak közöttük. A tavasz Vivien számára meghozta a szerelmet, Fecsó pedig, úgy tűnik, most lett lelkileg kész arra, hogy egy új kapcsolatba bonyolódjon. A vállalkozó egy randiappon keresztül ismerkedett hölgyekkel – bár alig lehet nő ebben az országban, aki nem ismeri őt a sok médiaszereplés miatt – és a jelek szerint találkozott is valakivel, akivel komolyabban tervezhet.

– Tényleg van egy lány, aki érdekel, egyelőre ennyit tudok mondani erről – meséli a Bors megkeresésére, Szegedi Ferenc. – Még nagyon az elején vagyunk, nem tudom, mi lesz belőle, de az esély megvan rá, hogy valami ki­alakuljon.

Fecsó nem csak híres, igencsak jó körülmények között él. Amikor azt kérdezzük tőle, hogy hogy szűri ki azokat a nőket, akik a pénzre és a hírnévre hajtanak, nevetve válaszol: – Azt hiszem, meg tudom kü­lön­böztetni a valódi érdeklődést attól, ha a nőt csak a pénz és a szereplés érdekli – válaszolja a vállalkozó.

– Aki engem választ, egy csomagot választ. Sokat dolgozom, rendszeresen szerepelek a médiában, szeretek bulizni, és van egy kisfiam, Edward, aki mindig is a legfontosabb lesz az éle­temben. A kisfiammal együtt kell, hogy elfogadjanak a nők. Aki­nek ez megfelel, azt szívesen látom az életemben. Olyan nő azonban, aki nem szimpatizál a kisfiammal, vagy szidja a gyermekem anyját, szóba sem jöhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük