Miként végződik az utóbbi idők legfordulatosabb szerelmi története? Egymásra talál még Hódi Pamela és Tóth Bence, vagy a szakítás megpecsételte kapcsolatuk sorsát? A Bors látó segítségével próbálta megválaszolni a kérdést.

Bár minden jel arra mutat, hogy újra összejöhetnek a szerelmesek, a sors meglepetést tartogat az influenszer és a focista számára. Legalábbis a sztárok jósnője ezt látta a jövőbe tekintve.

– A kártya nagy szomorúságot mutat, és azt, hogy nincs őszinteség a felek között. Azt látom, hogy ez a kapcsolat nem életre szóló – árulta el lapunknak Gazsi Gizella. – Valószínűleg még próbálkoznak, és kibékülnek, de a sors nem egymásnak szánja őket. Pamela életébe érkezik egy másik férfi, és Bence is megtalálja a párját.

A meglepő jövendölés után tár­csáztuk a csinos édesanyát, aki bár kíváncsian végighallgatta a jóslatot, továbbra sem akart nyilatkozni. Ehhez köze lehet an­nak is, hogy a keresztény val­lással, amelyben az utóbbi időben vigaszt talált, összeegyeztethetetlen az ok­kultizmus.

A Bors elsőként adott hírt róla, hogy Tóth Bence komoly ostromba kezdett, hogy visszaszerezze Pamelát, akivel, ha a járvány nem szól közbe, a napokban keltek volna egybe. A focista nemrég rózsacsokorral lepte meg az influenszert, és közösségi ol­dalán megvallotta: re­mény­kedik, hogy Isten segítségével, még egy pár lehetnek a szakításuk után is. Pamela sem tűnik elutasítónak, ő is égi támogatásról beszélt az egyik videójában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük