Gyanúsított lett egy közúti balesetben Berki Krisztián, aki még 2018-ben karambolozott egy busszal Budapesten. Akkor azt nyilatkozta, párjával, Mazsival Párkányból tartottak hazafelé, amikor megelőztek egy helyi buszt, majd a 40-es táblánál lassítva, miközben nézték a körülöttünk zajló építkezéseket, csak azt vették észre, hogy a BKK helyi járata beléjük csapódott.

Szerencsére személyi sérülés nem történt. Megvártuk a helyszínelőket és a trélert, majd autót cseréltünk és továbbindultunk. Örülök, hogy a kislányom már nem volt velünk, illetve annak is, hogy Mazsi nem ijedt meg” – mondta korábban Berki.

Most azonban Instagram-oldalán azt írja, két év alatt tanúból a baleset gyanúsítottjává vált.

ILLEDELMESEN MEGBOROTVÁLKOZTAM, HISZEN HOLNAP MEGYEK A RENDŐRŐRSRE. ÜGYVÉDEMMEL, DR. SZILÁGYI ROLANDDAL MEGHALLGATJUK, HOGY HOGYAN ÉS MIÉRT IS SIKERÜLT TANUBÓL GYANÚSÍTOTTÁ VÁLNOM….

hiszen a buszos balesetemen, amikor is 2018. május 17-én hátulról egy 19 tonnás busz megpuszilta a Bentley-met, azt követően, majd 2 évvel az ügy lezárása helyett inkább hirtelen sikerült a bkk-nak Karácsony vezetésével gyanúsítottat kreálni belőlem!” – írta fotója mellé.

Berki hozzászólásban hozzátette, a Bentley nem a saját tulajdona volt, lízingelte azt, és megígérte, további részletek árul majd el arról, mi történt a rendőrségen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük