A mondás szerint a szerelem hizlal. Így van ezzel Vajna Timi is, aki édes kettesben karanténozik Zolival.

Vajna Timi és a mil­liárdos fiú, Zoli baráti kapcsolata Andy Vajna halála után lassan alakult át szerelemmé, február óta pedig hivatalosan is egy párt alkotnak. Kapcsolatukról Timi a közösségi oldalán gyakran mesél néhány árulkodó fotóval. Innen tudjuk, hogy a koronavírus miatti karantént kettesben töltik az Egyesült Államokban. Timi csak úgy szárnyal a boldogságtól, és egy cseppet sem zavarja az összezártság. A szerelmespár jókat eszik, szinte minden este a konyhában főzőcskéznek. Ez pedig meg is látszik Timin, legalábbis ő úgy véli, a sok étel és sport hiánya nem tett jót az alakjának.

Jó dagadt lettem, basszus a sok kajától – írta egyik videójában Timi, amikor Zolival kimerészkedtek a napfényes Kalifornia utcáira egyet sétálni. Állítólag összesen hat kilót híztak, hogy ez hogyan oszlik el közöttük, azt viszont nem árulták el.

A fiatal szerelmesek ebben a nehéz időszakban sem vesztették el a humorukat, ugyanis Timi a tinik által közkedvelt TikTokon keresztül készít poénos videókat. A minap több ilyen tartalmat osztott meg az üres kaliforniai utcákról és bezárt terekről, majd bemutatta, ő hogyan vásárol parkolójegyet kedvesével.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük