A csinos özvegyet és barátját az Andy Vajna iránt érzett közös gyász hozta közelebb egymáshoz, ami év elején forró szenvedélybe csapott át. Olyannyira, hogy a csinos özvegy már nem titkolja: szerelmes Zoliba.

Minden rajongója nyomon követheti Vajna Tímea és tehetős kedvese, Zoltán mindennapjait, miután kaliforniai életüket, érzelmeik elmélyülését napról napra boldogan osztják meg a nagyvilággal. „Szerelmem” – szólította meg videójában a minap a csinos özvegy Zoltánt, majd csókban forrtak össze.

Az érzelmes videó után Tímea kétséget sem hagyott afelől, hogy újra szerelmes. Boldogságukat tetőzi, hogy alig harmincévesen szinte bármilyen luxust megengedhetnek maguknak: fény­űző hotelekben laknak, va­gyont érő sportautóval furikáznak, és Los Angeles legnívósabb éttermeiben va­csoráz­nak, legmenőbb he­lyein buliznak esténként.

“Legyetek boldogok!, Nagyon illetek egymáshoz!, Helyes fiú a barátod! ”

– bombázzák Timit bizakodó üzeneteikkel kö­vetői, akik nagyon örülnek, hogy az örökösnő gyászát az utóbbi időben jókedv és vidámság váltotta fel.

Egy éve, a néhai producer halálakor az özvegy maga sem hitte, hogy valaha még boldog lehet, Zoltánban megtalálva párját és elhunyt férje számos jó tulajdonságát is.

Zolit úgy ismertem meg, hogy Andy barátja volt. Érdekes, hogy korábban mindig idegesített, soha nem úgy néztem rá, mint egy férfira, aki nekem tetszik. Nagyon tisztelte és szerette Andyt, és néha kicsit azt érzem, hogy Andy lelke beleköltözött Zoliba, mert sokszor konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő. Egy igazi gentleman módjára virágokat, ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami – mesélte lapunknak korábban az örökösnő, aki szerint sem a férjével való hasonlóság, sem a szerelmük nem véletlen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük