Tóth Andi hiába próbált belépni Instagram-fiókjába, az nem volt elérhető a számára. Mindez nemcsak azért bosszantja, mert a megélhetését is biztosította, hanem ezen a portálon tartotta a kapcsolatot rajongóival is.

– Az elmúlt hónapokban már kaptam e-maileket arról, hogy valaki fel akarja törni az oldalamat. Megtettem mindent, hogy ez ne történjen meg, ehhez képest hétfő este hiába próbáltam belépni a profilomba, nem tudtam – mondta a Blikknek Tóth Andi.

– Mint kiderült, hónapok óta más felhasználók, főleg nők feljelentették a profilomat, azzal érvelve, hogy a fotóim túl erotikusak, szeméremsértőek. Tudom, emögött az áll, sokan irigyek rám, amiért sokszor edzőteremből posztolok, fotózásokról vagy koncertjeimről, amiből arra következtetnek, makulátlan az életem. Ezért próbálnak keresztbe tenni. Nem gondolom, hogy a képeim túl kihívóak lettek volna, volt fent nagyjából hatszáz fotóm, abból talán öt, maximum tíz volt olyan, amin fürdőruhában vagy fehérneműben voltam látható, de szerintem azok is nagyon ízlésesek voltak – jegyezte meg az énekesnő, aki miután a profilját felfüggesztették, írt az oldal üzemeltetőjének, de nem kapott érdemi választ, ezért hírességekhez, szakemberekhez fordult, mit lehetne tenni.

Körbetelefonáltam az ismerőseim között, kaptam telefonszámokat, a kezembe vettem a dolgokat. Reményeim szerint hamarosan visszakapom az oldalt. Nem azért tomboltam, amikor nem tudtam belépni, mert így nem tölthetek új fotókat és mondjuk nem tudom megmutatni, éppen mit eszem. Nekem ez a fórum a munkámhoz tartozik – folytatta Andi, aki négy év alatt építette fel a közösségi oldalát, amelyen influencerként, azaz véleményvezérként is dolgozik.

Szponzori megállapodásaim vannak, így posztolnom kell bizonyos termékekről. Ha ezt nem tudom teljesíteni, szerződést bontanak velem a cégek, és nem lesz bevételem. Nem értem, miért akarnak irigységből így keresztbe tenni nekem, sosem tennék ilyet mással. Én is látok gyönyörű nőket a közösségi médiában, bennem is van egészséges irigység, de sosem ártanék senkinek, vagy sosem fosztanám meg a bevételétől. Ha nem áll helyre az oldalam, a követőkkel kialakított kapcsolatot, számos együttműködést és bevételt elveszítek – mondta Tóth Andi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük