Mintha egy testrészét vesztette volna el, olyan kínzó hiányt érez Hopp Csilla, aki sokáig csendbe burkolózott kisfia, Dávidka halála miatt. Először a Borsnak szólalt meg tavaly szeptemberben, lapunk pedig azóta is figyelemmel kíséri a gyászoló édesanya sorsát, aki, úgy tűnik, lassan előmerészkedik a csigaházból.

– Nagyon beburkolóztam, falakat húztam magam köré, és tudom, érzem, hogy nyitnom kell a világ felé, csak még nehéz. De szeretném, ha tudnák, hogy erős va­gyok, és Lacikával kéz a kézben megyünk előre – mondta lapunknak Csilla, aki közösségi oldalán a napokban egy gyönyörű idézetet és egy Lacikával közös képet is megosztott a világgal.

– Ez a kép nagyon különleges és szép számomra, mert Lacika és köztem van egy kis tér, egy űr, mintha még lenne ott valaki. És van is – csuklott el egy pillanatra az édesanya hangja. 

Nekem ez a kép azt jelképezi, hogy Dávidka ott van közöttünk. A vers pedig mindkét kisfiamról szól, és a csodáról és erőről, ami átsegít mindenen – tette hozzá Kányádi Sándor Tudod… című költeményére utalva.

Hopp Csilla tavaly augusztus 31-én tragikus autóbalesetben veszítette el L.L. Juniorral közös kisebbik fiát, Dávidkát. Fájdalmukban egy ország osztozik velük, sorsuk alakulása pedig ma is sokakat foglalkoztat. Ez az érdeklődés Csilla közösségi oldalán is tapasztalható, amelyet ma már több tízezren látogatnak.

– Nem tudom, mi a sok, mi a kevés, de ez egyáltalán nem is érdekel, nem akarok szerepelni, nem akarok „sztár” lenni. Ez a posztom is leginkább magam miatt került ki, apró lépéseket teszek előre, és próbálok segíteni magamon, próbálok gyógyulni – mondta Csilla, aki nehezen viseli a figyelmet, még ha az szeretetből jön is. Mégis szeretné visszaadni azt sok jót, támogatást, amit kap, segítve másokat, akik hasonló lelki nehézségekkel küzdenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük