A balhés versenyzőt Gáspár Laci tette helyre /Fotó: RTL Klub

Az X-Faktor következő adása ismét tartogat egy balhés versenyzőt, aki elégedetlenségében alaposan kiosztotta a mentorokat, és még a mikrofonját is a földhöz vágta. Gáspár Laci persze nem hagyta magát, a botrányos viselkedésű versenyző pedig megkapta az énekes jól ismert mondatát is.

Az RTL Klub népszerű tehetségkutatójában évadról-évadra akadnak olyan versenyzők a válogatók során, akik nem szívlelik az esetleges negatív kritikát, amiket a mentoroktól kapnak, s előfordul, hogy nem egyszerűen csak heves szóváltás alakul ki köztük, hanem valami sokkal durvább is. A tavalyi X-Faktorban például az egyik versenyző, akit Mirjamnak hívtak, annyira kiakadt, amikor Gáspár Laciék közölték vele, nem tud énekelni, hogy Radics Gigihez vágta a mikrofont.

Az idei X-Faktor friss előzetese sem kecsegtet sok jóval: a következő adás promovideójában ugyanis jól látható, ahogy egy alaposan feldühödött versenyző úgy töltötte ki mérgét a mentorokon – Dallos Bogin, ByeAlexen, Gáspár Lacin és Puskás Petin -, hogy fogta magát, és hisztizve a földhöz vágta a mikrofont, miután azok többek között ízléstelennek is nevezték produkcióját.

– Nem a kocsmába vagy, nem egy kuplerájba vagy. Akkor menjél csaje haza magadnak! – vetette oda Gáspár Laci a versenyzőnek, aki ezen felháborodva be is mutatott az énekesnek, és aki minden bizonnyal még a mikrofondobálós Mirjamot is felülmúlja a szombati adásban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük